As you might (or might not) know, REC has transformed into Chase Academy. But don't worry, the spirit of REC lives on in Chase Academy. Read on to take a trip down memory lane with us!

Het einde van de zomer betekende voor de REC.academy studenten ook het einde van hun traject. Het moment was aangebroken om hun eigen mediaproject voor te stellen aan een strenge jury van professionals. De verwachtingen waren hoog en de gemoederen gespannen. De strenge, doordringende blik van de jury, zijn kritische vragen en ook een beetje de ventilator van de beamer die zijn warmte in de richting van de gepijnigden blies zorgden voor liters zweetverlies. Aan het einde van de dag waren de juryleden het eens. "Wat een niveau. En wat een traject hebben die mensen afgelegd."

Sommige zullen de strijd nog niet staken en hun project verder uitwerken tot een einde dat nog niet in zicht is. Anderen zullen het hierbij laten en de kostbare ervaring gebruiken voor een nieuw avontuur.

Dit is de kamer waar het grootste deel van hun verhaal zich afspeelde en waar ook de finale, zijnde de projectvoorstelling, is uitgevochten.

Posted by on 10/09/2015

# #academy #seizoensfinale #projectvoorstelling

SHARE THIS BLOGPOST

GO BACK TO OVERVIEW
Menu