Tijdens de afgelopen editie van de Chase academy deden de studenten boeiende stages, volgden ze workshops en deden ze een challenge als eindwerk. Deze zomer kijken we met plezier terug naar de mooie resultaten die dat opleverde. Wil je zelf een opleiding volgen bij Chase Academy om jouw skills als digital storyteller te verbeteren? Check dan zeker onze gloednieuwe postgraduaten!

In onze videoreeks 'Digital Whut?' gaven Chase Academy-studenten Helena en Loïc ook nog hun kijk op Digital Storytelling en hun favoriete storytellers:
Jonathan liep de stadsloop van Gent terwijl hij een radio-uitzending maakte.Tijdens de afgelopen editie van de Chase Academy stelde Lindsi zich de vraag: “where the f*ck are the girls?!” In een reeks vlogs en blogposts ging ze op zoek naar de reden waarom er zo weinig vrouwen in de muziekindustrie zitten.Een aantal studenten gingen op stage in New York. Voor Be Bold in New York volgen ze een aantal Belgische startups in the city that never sleeps.De studenten leerden alle mogelijke manieren van digital storytelling kennen. En met een drone kunnen vliegen hoorde daar ook bij.Marcia maakte het onlineplatform boekvinder, dat je gepersonaliseerde boekentips geeft.Iris ging een heel persoonlijke uitdaging aan: het verhaal van haar chronische hyperventilatie vertellen.

Loïc wilde zijn carrière als digital storyteller van de grond krijgen en een eerste betaalde opdracht binnenhalen.Silke liet haar smartphone een maand lang links liggen en hield zich ondertussen bezig met vrijwilligerswerk.Magnus ging met zijn online productiehuis Eclat op zoek naar verhalen van jonge urban ondernemers en creatievelingen. Zelf grote plannen als digital storyteller? Check zeker hoe onze nieuwe postgraduaten je daarbij kunnen helpen!

Posted by on 15/07/2016

# #ChaseAcademy #digitalstorytelling

SHARE THIS BLOGPOST

GO BACK TO OVERVIEW
Menu